Vrijwilliger worden

Onze Verwachtingen

Doenja staat open voor iedereen, of je nu ervaring hebt of niet. Het is dus mogelijk om bij Doenja uw vaardigheden als belegeider bij aan te scherpen. Het enige dat we van u verwachten is uw volledige inzet.

Kwaliteitseis

Doenja is trots op de kwaliteit van zijn activiteiten en workshops, we verwachten dan ook uw volledige inzet om deze standaard te behouden. Wij hebben een hoop ervaren begeleiders en goed gedocumenteerde activiteiten om u op weg te helpen.

Voorgaande Ervaring

Op zich heeft u geen voorafgaande opleiding nodig om aan de slag te gaan bij Doenja al is enige ervaring (of natuurlijk talent) wel aan te raden. Wij koppelen u sowieso aan een ervaren begeleider voor uw eerste kamp(en).

Wat bieden wij?

Onze Activiteiten

Wij hebben al een hoop voorbereide activiteiten & weekplanningen, als begeleider bent u dus niet verantwoordelijk voor het opstellen hiervan. Alle feedback en extra inzet is altijd welkom want onze draaiboeken zullen nooit helemaal af zijn.

Onze Materialen

Al het materiaal voor een activiteit wordt aangeleverd door Doenja en een verantwoordelijke zal altijd aanwezig zijn bij het opbouwen en afbreken. Onze verantwoordelijke voor de vrijwilligers zal ook samen met een ervaren begeleider zorgen dat je voldoende ondersteund wordt doorheen de week.

Verzekering

Alle activiteiten en vrijwilligers van Doenja vallen automatisch mee onder onze verzekering.

Vergoeding

Alle vergoedingen worden momenteel via een vrijwilligersvergoeding geregeld.